Reservar
Reserva Ara
Data
Habitacions
Adults:
Nens:
2 Habitacions
* menors de 12 anys
+ Afegir habitacions
Codi promocional
Data de la reserva
Adults
Nens*
Habitació 1
x
Afegir habitació
  • Castell de l'Oliver Hotel
  • Castell de l'Oliver Hotel
  • Castell de l'Oliver Hotel
  • Castell de l'Oliver Hotel
Reservant des de la nostra web tot són avantatges
Gaudeix el clima del litoral mediterrani en aquest fantàstic hotel rural
Situat a només 30 minuts de Barcelona, a Sant Vicenç de Montalt, l’Hotel Castell de l’Oliver es transforma en un racó molt especial per pasar una estada romántica inolvidable
L’escenari que pot observar-se des d’aquest fantàstic hotel dóna lloc a un dels secrets millor guardats del Castell d’Oliver, que permet als nostres hostes gaudir de la profunditat del color blau del Mar Mediterrani.

Aquesta casa d’estil senyorial, reconstruïda com un hotel de luxe de quatre estrelles, està ubicada a un monticle agrest, ideal per a contrastar les tonalitats de l’aigua amb la frondositat de les verdes pinedes que la rodegen. Construïda l’any 1619, aquesta antiga masia-castell del segle XVII ofereix un tracte familiar i personal durant tota l’estada, una atmosfera agradable que aconsegueix convertir les teves vacances en un record inesborrable.
Aquesta acollidora casa rehabilitada es troba a cinc minuts de la Platja de Caldetes, on pots gaudir de tranquil•les i relaxades passejades

Situat als peus del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, aquest fantàstic hotel està envoltat de boscos i jardins. Disposa d’onze exclusives habitacions decorades amb cura i equipades amb tots els serveis necessaris per garantir la màxima comoditat dels nostres hostes.

La ubicació del Castell de l’Oliver és ideal pels amants del golf, ja que compta amb camps tan espectaculars com el Club de Golf de Llavaneres o el Club de Golf de Sant Vicenç de Montalt. Si ho prefereixes, al mateix espai lúdic de l’hotel trobaràs el Dodo Lounge, un bar d’estil Chill Out que forma part d’aquest fantàstic hotel rural.